Skip to content Skip to footer

Succesvolle 1e editie Barbecue Rit 2024

Staphorst – De dag begon regenachtig en donker, maar gaandeweg klaarde het weer langzaam op. Ondanks de dreiging van nog enkele buien, lieten de deelnemers van de Barbecuerit zich niet ontmoedigen. Met hun brommers trotseerden ze de druppels en verzamelden zich enthousiast bij het startpunt.

De eerste groep deelnemers begon vol enthousiasme aan de rit, gevolgd door de tweede groep na een korte pauze. Deze opdeling in twee groepen bleek een uitstekende oplossing, waardoor iedereen optimaal kon genieten van de prachtige omgeving van Staphorst.

Bij terugkomst moesten de laatste deelnemers nog even schuilen voor een flinke regenbui. Maar zodra de bui voorbij was, werden de brommers omgeruild voor fietsen en kon de BBQ van start gaan. Tafels en stoelen werden snel droog gemaakt en de spareribs kregen nog een laatste keer aandacht op de grill.

Onder het genot van een heerlijk koud biertje werd er volop genoten van een gezellige BBQ. De deelnemers deelden hun ervaringen en mooie verhalen, wat zorgde voor een warme en sfeervolle afsluiting van de dag.

Al met al was het een zeer geslaagde dag. De organisatie kan trots terugkijken op dit succes en kijkt ernaar uit om alle deelnemers volgend jaar weer te verwelkomen voor een nieuwe editie van de Barbecuerit.


Bekijk hieronder foto’s van de geslaagde 1e editie

Leave a comment

0
This Pop-up Is Included in the Theme

Best Choice for Creatives

Purchase pubzinne